Voorbeeldrapport

Je kan online inzien hoe je kantoor scoort ten opzichte van andere referentiegroepen. Die kun je selecteren op kantoorgrootte, regio en soort kantoor en opslaan als pdf. En als je een nieuwe vergelijking wil maken, log je eenvoudig opnieuw in voor een nieuwe analyse. Bekijk hier een voorbeeldrapport 2021.


Benchmark Kantoorcijfers: “Je wilt toch weten waar je staat!”

“Geloof in eigen kracht is mooi, maar je moet wel weten waar je staat.” Misschien is dat wel de belangrijkste metaboodschap van Bas Voogd, Ruud Walravens, Marcel Baas en Henk Jan Schuurhuis als je hun vraagt waarom zij jaarlijks de Benchmark Kantoorcijfers van Fiscount en NOAB invullen. Wat halen zij eruit voor hun kantoren?

Bas Voogd (Accountants- en Advieskantoor Voogd) en Henk Jan Schuurhuis (Vechtdal Accountants) zijn beide aangesloten bij Fiscount, Ruud Walravens (van Herpt & Partners) en Marcel Baas (Advies- en administratiekantoor MenL) zijn al jarenlang NOAB-lid. Wat is hun motivatie om mee te doen aan de benchmark – en wat levert het hen op? Lees meer


Bestellen

Kantoorcijfers is een online benchmarktool. Via een login kunnen geïnteresseerden de benchmarkgegevens raadplegen in tekst, tabellen en grafieken. Het is mogelijk daarbij te filteren op kantooromvang, regio en soort kantoor. De gegevens zijn anoniem.

Ook voor niet-deelnemers is de inlog in ‘Kantoorcijfers 2022’ beschikbaar. Leden die niet hebben deelgenomen, betalen € 112,50. Overige kantoren kunnen de inlog voor ‘Kantoorcijfers 2022’ bestellen voor € 150,-. Voor deelnemers is de inlog kosteloos. Meer informatie via info@noab.nl.

Login blijft geldig tot het volgende onderzoek is afgerond.

Inloggen

Heb je al inloggegevens ontvangen? Dan kun je hier inloggen.

#wijzijnnoab

Bekijk onderstaande video's waarom NOAB-kantoren zich hebben aangesloten bij NOAB.