Speedbooks rapportage software, dé ideale aanvulling op uw boekhoudpakket! 

Speedbooks is in 2009 begonnen vanuit passie voor financiële rapportageprocessen. Speedbooks verwerkt alle cijfers in overzichtelijke dashboards en overzichtelijke rapportages die precies aangeven hoe elk onderdeel van je organisatie presteert. Complexe spreadsheets, handmatige rapportages, gemiste kansen of dure jaarrekeningen zijn nu verleden tijd! Je hebt altijd en overal actueel inzicht in al je financiële gegevens op desktop en op je mobiel!

Online dashboard en app

Het financiële dashboard van Speedbooks is ideaal voor een grafische inzage in de bedrijfsperformance. Samengesteld uit sprekende grafiekwidgets.

Doordat onze tool multi-device is, heb je altijd toegang tot alle actuele data. Zo kun je tijdens financiële bijeenkomsten bijvoorbeeld real-time de stand van zaken weergeven. Ook via de app.

Daarnaast is het mogelijk de dashboards of specifieke onderdelen van het financieel dashboard op een veilige manier te delen met directieleden, klanten of collega’s. Je kunt anderen eenvoudig en betrouwbaar op de hoogte brengen van boekhoudgegevens.

  • Je liquiditeit onder controle? Speedbooks!
  • Budgetten bepalen? Speedbooks!
  • Zelf een jaarrekening maken? Speedbooks!
  • En digitaal deponeren? Speedbooks!
  • Een handig real time dashboard? Speedbooks!
  • Èn verrassend betaalbaar!

 Speedbooks, de nummer 1 rapportagesoftware voor MKB, administratiekantoren en accountants. www.speedbooks.com