Accountancy Gemak is leverancier van verrassend slimme softwareoplossingen voor de accountant en de ondernemer. Ruim 5.500 accountants- en administratiekantoren vertrouwen op Accountancy Gemak voor de ondersteuning van hun primaire werkprocessen. Accountancy Gemak was voorheen bekend onder de naam Unit4 Bedrijfssoftware.

Met een track-record van meer dan 40 jaar weten we bij Accountancy Gemak als geen ander hoe de accountant denkt en hoe de ondernemer doet. We bouwen de brug tussen de werelden van accountants en ondernemers. Met als doel het leveren van bedrijfssoftware die het leven van zowel de accountant als de ondernemer gemakkelijker maakt. Zodat de accountant kan doen waar hij goed in is en beter zijn toegevoegde waarde kan laten zien, en de ondernemer doet wat hij leuk vindt; succesvol ondernemen.

Alles onder controle met Accountancy Gemak

Het Accountancy Gemak-platform brengt verschillende softwareoplossingen gericht op de accountancymarkt op één platform samen. Hierdoor werken accountants slim online samen met hun klanten. Doordat verschillende databronnen op dit platform samenkomen, kunnen kantoren gegevens combineren. Dit levert verrassend slimme inzichten op waarmee de accountant zijn klanten kansen kan laten verzilveren en risico’s vermijden. Accountancy Gemak is de enige complete online productiestraat in Nederland waarmee accountants- en administratiekantoren ‘alles onder controle’ hebben en houden.

Herkomst en naamgeving

Accountancy Gemak werd in 1980 opgericht onder de naam Unit4. De Nederlandse accountancytak van dit bedrijf ging in 2019 verder onder de naam ‘Unit4 Bedrijfssoftware’ en maakt sinds eind 2020 onderdeel uit van Exact.

Het hoofdkantoor van Accountancy Gemak is gevestigd in Utrecht met verdere kantoren in Barendrecht en Hengelo.

Accountancy Gemak

Fiscaal Gemak 

Rapportage Gemak

Boekhoud Gemak

Kantoor Gemak

Communicatie Gemak

Voor meer informatie, bezoek onze website of volg ons op LinkedInFacebook en/of Twitter.